The Moscow Expat Forums

Go Back   Масква Expat Форумы > Пераезд у Расеі > Ваколіцы

Ваколіцы Абмеркаваць у лепшых раёнах, якія займаюцца памешчыкаў і ўстаноў, цэны і г.д.. Аб'явы ў гэтым форуме будуць неадкладна выдаленыя.

Post New Thread Reply

Опцыі тэмы Рэжымы адлюстравання
Old 2010/01/27, 07:28
Nel's Avatar
Nel Female Nel is offline
Член

Рэгістрацыя: студзеня 2010 года
Месца правядзення: Масква
Паведамленняў: 44
Дзякуй: 31
Падзякавалі 17 разоў у 13 паведамленняў
Дзіцячы сад

Усе прывітанне

Мы шукаем Англійская дзіцячы сад для нашага 19 месячнага хлопчыка. Мы застаемся ў Нахимовский праспект. Такім чынам, любы дзіцячы сад вакол гэтай вобласці будзе добра. Дзякуй
Reply With Quote
Old 2010/01/28, 16:10
Peter82 Male Peter82 is offline
Навічок

Рэгістрацыя: студзеня 2010 года
Паведамленняў: 10
Дзякуй: 0
Падзякавалі 6 разоў у 4 паведамленняў
большасць дзіцячых садкоў у нас у Расеі толькі прымаюць дзяцей ва ўзросце 3 +. мой бос было надзвычай diffucult, каб знайсці дзе-небудзь на свой 18-месячны сын. Калі хто-небудзь добрыя прапановы, то я ўпэўнены, што шмат людзей, было б цікава пачуць!
Reply With Quote
Old 2010/01/28, 16:25
whizkid's Avatar
whizkid Female whizkid is offline
Рускія мы дапамагаем вырашыць у Маскве

Рэгістрацыя: кастрычнік 2008 г.
Паведамлення: 242
Дзякуй: 128
Падзякавалі 134 раз у 79 паведамленняў
Выявы: 7
Добра, я рабіў некаторыя даследаванні для аднаго з маіх кліентаў у апошні час па рускай публікі дзіцячых садкоў (не ўпэўнены, што калі вы зацікаўлены ў руская дзіцячых садкоў). Тым не менш, ён мае 2 гадоў дзяўчына, і ён сапраўды хоча, каб яна патрапіць у рускі дзіцячы сад.
і аказваецца, што гэта вельмі лёгка зрабіць, што нават калі вы замежнік, і ваш дзіця толькі 2 гадоў

для трапіць у публічных (дзяржаўных) дзіцячы сад у Маскве, вы павінны:

- Маюць рэгістрацыі ў Маскве (пры ўмове вашай кампаніі);
- Выбраць 1-3 дзіцячых садкоў у пераважнай вобласці;
- Звяртацца ў Камітэт па прыёме дзяцей у дзіцячых садках (запоўніць некаторыя формы і забяспечыць іх з вамі і дэталі вашага дзіцяці);
- Пачакаць да верасня будзе прынята (а гэта ў пачатку навучальнага) або чакаць, пакуль у адным з дзіцячых садкоў выбралі вольная (гэта працуе, калі вы хочаце, каб патрапіць на працягу года - з кастрычніка па май)

* Я павінен сказаць, сістэма дапамогі, каб дзіцячы сад у Маскве вельмі проста (у адрозненне ад астатніх гарадоў Расіі)
нават калі вы іншаземец лёгка ўжыць у любым дзяржаўным дзіцячым садзе, і вы хочаце патрапіць у яго ў пачатку навучальны год без праблем.

Я спадзяюся, гэта дапаможа.

не саромейцеся пытацца ў мяне, калі вам патрэбна дапамога ці ёсць нейкія пытанні

лепшае,
Кейт Аляксеева

MoscowExpatSupport
Reply With Quote
Reply

Тэгі
дзіцячы сад
Рэкламныя спасылкі

Опцыі тэмы
Рэжымы адлюстравання

Правілы карыстання
Вы не можа ствараць новыя тэмы
Вы не можа адказваць на паведамленні
Вы не можа мацаваць ўкладання
Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні

BB код з'яўляецца Па
Смайлікі з'яўляюцца Па
[IMG] код Па
HTML код З

Гадзінны пояс GMT +3. Час 21:31.

Пераклад на іншых дзякуючы Мовы да Аўтаматычны пераклад 3.3.4
Працуе на Даведка ® Version 3.8.6
Copyright © 2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd
Інструменты прадаўца Даведка модулі на дыск з дапамогай Інтэрнэт, Inc
Copyright © 1999 - 2009, Масква Expat сайта:: Рэклама пытаецца - sales@expat.ru
Аўтаматычны пераклад (Працуе на Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish