![]() |
|
|||||||
| Ваколіцы Абмеркаваць у лепшых раёнах, якія займаюцца памешчыкаў і ўстаноў, цэны і г.д.. Аб'явы ў гэтым форуме будуць неадкладна выдаленыя. |
|
|
![]() |
|
|
Опцыі тэмы | Рэжымы адлюстравання |
|
|
||||
|
||||
|
Дзіцячы сад
Усе прывітанне
Мы шукаем Англійская дзіцячы сад для нашага 19 месячнага хлопчыка. Мы застаемся ў Нахимовский праспект. Такім чынам, любы дзіцячы сад вакол гэтай вобласці будзе добра. Дзякуй |
|
|
|||
|
|||
|
большасць дзіцячых садкоў у нас у Расеі толькі прымаюць дзяцей ва ўзросце 3 +. мой бос было надзвычай diffucult, каб знайсці дзе-небудзь на свой 18-месячны сын. Калі хто-небудзь добрыя прапановы, то я ўпэўнены, што шмат людзей, было б цікава пачуць!
|
|
|
||||
|
||||
|
Добра, я рабіў некаторыя даследаванні для аднаго з маіх кліентаў у апошні час па рускай публікі дзіцячых садкоў (не ўпэўнены, што калі вы зацікаўлены ў руская дзіцячых садкоў). Тым не менш, ён мае 2 гадоў дзяўчына, і ён сапраўды хоча, каб яна патрапіць у рускі дзіцячы сад.
і аказваецца, што гэта вельмі лёгка зрабіць, што нават калі вы замежнік, і ваш дзіця толькі 2 гадоў для трапіць у публічных (дзяржаўных) дзіцячы сад у Маскве, вы павінны: - Маюць рэгістрацыі ў Маскве (пры ўмове вашай кампаніі); - Выбраць 1-3 дзіцячых садкоў у пераважнай вобласці; - Звяртацца ў Камітэт па прыёме дзяцей у дзіцячых садках (запоўніць некаторыя формы і забяспечыць іх з вамі і дэталі вашага дзіцяці); - Пачакаць да верасня будзе прынята (а гэта ў пачатку навучальнага) або чакаць, пакуль у адным з дзіцячых садкоў выбралі вольная (гэта працуе, калі вы хочаце, каб патрапіць на працягу года - з кастрычніка па май) * Я павінен сказаць, сістэма дапамогі, каб дзіцячы сад у Маскве вельмі проста (у адрозненне ад астатніх гарадоў Расіі) нават калі вы іншаземец лёгка ўжыць у любым дзяржаўным дзіцячым садзе, і вы хочаце патрапіць у яго ў пачатку навучальны год без праблем. Я спадзяюся, гэта дапаможа. не саромейцеся пытацца ў мяне, калі вам патрэбна дапамога ці ёсць нейкія пытанні лепшае, Кейт Аляксеева MoscowExpatSupport Skype: moscowexpatsupport |
![]() |
| Тэгі |
| дзіцячы сад |
| Рэкламныя спасылкі |
| Опцыі тэмы | |
| Рэжымы адлюстравання | |
|
|